Inschrijven ‘t Liwwadster Rondje 2022

Op 1 juli om 22:00 is het zo ver! Vanaf dat moment verschijnt het inschrijfformulier en kan er ingeschreven worden voor ‘t Liwwadster Rondje 2022!

Gelukkig hebben we het roeien in coronatijd achter ons gelaten en daarom is er dit jaar, zoals gewoonlijk, 1 wedstrijd waarin de dames en de herenteams met elkaar strijden.

‘t Liwwadster Rondje 2022 vindt plaats op 22 oktober 2022.

Het inschrijfgeld van €105,00 bestaat uit €95,00 inschrijfkosten en €10,00 borg. De borg ontvangt u retour bij het inleveren van het startnummer, na afloop van de wedstrijd.

Bij het verzenden van het inschrijfformulier wordt u doorverwezen naar de betaalpagina.

Als er in aanloop naar ‘t Liwwadster Rondje strengere maatregelen omtrent het Coronavirus gesteld worden, dan zal de organisatie van ‘t Liwwadster Rondje ernaar streven om de deelnemers zo spoedig mogelijk te informeren over de te nemen stappen.

Na het invullen van het inschrijfformulier ontvangt u van ons een (automatisch gegenereerde) e-mail met de bevestiging van uw inschrijving. U ontvangt een aparte e-mail met de bevestiging van uw betaling. Controleer ook uw spam box!

LET OP! Voor ‘t Liwwadster Rondje geldt een maximale hoogte boven het water van 1,25 meter. Dit in verband met lage bruggen op de route!

Oant Sjen in Leeuwarden.

Met vriendelijke groet,
Organisatie ’t Liwwadster Rondje