Liwwadster Rondje Sloeproei Wedstrijd Leeuwarden Friesland

Wedstrijdinformatie Liwwadster Rondje

Op deze pagina vind je alle informatie betreft het Liwwadster Rondje 2023. Ga direct naar…

Volg ons op de Socials

Op Facebook & Instagram kan je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Houd deze pagina in de gaten

voor de inschrijving 2024

Dagplanning Liwwadster Rondje

Kranen
08:30 – 12:00
Aanmelden
08:30 – 12:00
Start
13:00
Finish
15:30 – 17:00
Takelen
15:30 – 18:00
Prijsuitreiking en feest
19:00

Routekaart & uitslag 2023

Hier kan je de routekaart downloaden en alvast bestuderen. Klik op de knop om de routekaart te downloaden. Uiteraard wordt dit nog in het digitale palaver besproken! Opgelet, het betreft wederom 2 x een rondje binnenstad.

Hier kan je de routekaart downloaden en de uitslag Liwwadster Rondje 2023.

Routekaart met doorkomsttijden

Bent u als bezoeker of inwoner van Leeuwarden benieuwd en bent u van plan om te komen kijken? Dan is dit de kaart voor u!

Naast de routekaart hierboven, hebben wij namelijk ook een “Routekaart met doorkomsttijden” gemaakt. Ideaal om te zien welke exacte tijd alle roeisloepen langs bepaalde plaatsen komen. Deel dit dus met trouwe supporters! 

Takelen en parkeren

Dit jaar hebben wij voor het eerst een compleet nieuwe takellocatie. Er is een terrein gevonden waar we niet alleen kunnen takelen, maar ook gelijk de auto’s met trailers kwijt kunnen. Dit zal gebeuren op de oude scheepswerf, gelegen aan de Greunsweg 21 (aan de overkant van de Junokade. Voor de opzet zie: Locatie takelen en parkeren. 
 
Nadat de wedstrijd is afgelopen  en de sloepen eruit getakeld zijn, kunnen de trailers geparkeerd worden op de Junokade. De routebeschrijving hiervan is inmiddels gedeeld met alle deelnemers.
 
Mocht je nou denken, wat en pokkestuk lopen van de takellocatie naar het evenemententerrein. Wees gerust! Er staan pendelbootjes klaar om mensen over en weer te brengen. Deze varen uiterlijk tot 18.00 uur ‘s avonds.
Hieronder vind je de kraanlijst.